Jeg har malet igennem en del år. Jeg maler med akryl på lærred. Jeg bruger farverne og mange lag af maling til at skabe dybde og energi i billedet. Naturen og personers historier optager mig.

Jeg har udstillet mange steder, bl.a  på Galleri Hindhede, Galleri Grenen -Skagen Kunstmuseum, Galleri Kongsbak, Galleri7, Galleri Molevit samt Gallery Agora i New York. 
På min seneste udstilling på Kunst for alle, lokomotivværkstedet i København, blev et af mine malerier udpeget (af coboboblok) til at være blandt de ti bedste på messen som bestod af 150 stande. Johnny Madsen har købt et af mine malerier og beskriver nogle af mine malerier: der er musik i dem og en fantastisk farvesammensætning. Kunstanmleder Tom Jørgensen har beskrevet mine malerier - se mere herom under "omtale". 

Jeg udstiller pt. på Strandgalleriet i Vejers, Galleri sønderborg i Krusemølle, Gallei18A i Kolding, Galleri 3G Nykøbing sjælland, GalleriArt delevery og Danish Gallery. Du kan følge mig på facebook: Annette Balsgaard maleri.

Jeg tager gerne bestillingsopgaver fx maleri som personlig gave, fx portræt af personer og steder. Eksempel på en personlig gave med billeder og historier fra en persons liv kan du se i foto med Eiffeltårnet, Indiens kort som baggrund mv. 

Alle er velkommen til at have et maleri på prøve. Og det er muligt at booke et besøg i dit eget hjem - jeg giver gerne råd og vejledning samt medbringer malerier på prøve. 

I påsken åbnede mit nye galleri, Galleri-A1 på Agersøvænget 1, Skærbæk ( mellem Kolding og Fredericia). Se gerne mere herom på www.Galleri-A1.dk

I galleriet kan du løbende opleve gæsteudstillere. Jeg er meget stolt af at præsentere Carsten Frank som den første gæsteudstiller. 

http://www.carstenfrank.dk/exhibition/36-galleri-a1

jeg glæder mig til at se jer

Med venlig hilsen og forhåbentlig ses vi

Annette